Placené vyplnění dotazníků

29.02.2012 16:52

S výzvou k vyplnění dotazníku nás často oslovují na ulicích, téměř vždy, když nemáme čas nebo náladu. :-) Zde nabízené dotazníky vyplníte jen když se Vám chce, a ještě za to dostanete zaplaceno. Cena za vyplnění je vždy určena podle časové náročnosti dotazníku cca 20Kč/10min. (cena je u každých stránek jiná), při přepočtu na hodinu to je 120Kč/h, což není špatné. Vždy když je pro Vás dotazník nachystán, tak obdržíte email s touto informací, takže se nemusíte každý den přihlašovat na různé stránky aby jste zjitili zda je pro Vás připraven nějaký dotazník.  

Využijte například:

  • Marketagent.com  Jedná se o zahraniční společnost, ale stránky jsou kompletně v češtině a peníze vyplácí bez problémů. Jedná o dotazníky týkající se zboží. U některých dotazníků Vám nejprve domů pošlou vzorky zboží, které vyzkoušíte (nikdo Vás nenutí nic kupovat), a cca po týdnu od doručení Vám pošlou email s výzvou k vyplnění dotazníku. Registrace je velice jednoduchá a rychlá. Pokud máte nějaký dotaz neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme. Přejeme mnoho vydělaných peněz. Registrujte se ZDE.
  • Ermail.cz  Tyto stránky nabízejí zasílání reklamních emailů a vyplňování dotazníků. Dotazníků není mnoho, ale jsou dobře honorovány. Více o Ermail.cz naleznete ZDE.