Jak vydělat pomocí emailu

29.02.2012 14:17

Email používáme dnes už snad všichni. Všem nám do emailové schránky chodí každý den spousta reklam, stačí se někde zaregistrovat a reklam se už nezbavíme, někteří je čtou jiní rovnou mažou. Pokud vás tento druh reklam zajímá, tak je na čase si za to nechat platit, nejsou to horentní částky, ale proč si nenechat platit za to co už stejně děláte. 

Využijte například:

  •  EMAILING. CZ  Kde provedete jednoduchou registraci, stačí vyplnit své základní údaje, poté označit druhy reklam které chcete dostávat (doporučuji označit co nejvíce možností, více reklam = více peněz) a dokončíte registraci. Vše je na těchto stránkách dobře popsáno. Po dokončení registrace vám již začnou chodit emaily. Pokud tuto službu doporučíte dalším lidem, tak bude cena za Vám doručený email vyšší. POZOR!!! Email je nutné otevřít a dole pod reklamní zprávou musíte kliknout na "Potvrzení o přijetí emailu", jinak Vám nebudou peníze přičteny. Vyplacení peněz je naprosto bez problému. Pokud máte nějaký dotaz neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme. Přejeme mnoho vydělaných peněz. Registrujte se  ZDE .
  • ERMAIL.CZ  Stejná služba jako EMAILING.CZ. Registrace Vám zabere jen pár minut a za vyplnění této jednoduché registrace ihned dostanete odměnu 100Kč. Na této stránce je možné i vyplňovat dotazníky, které jsou slušně placené. Stránky jsou jednoduché a komplet v češtině. POZOR!!! Email je nutné otevřít a dole pod reklamní zprávou musíte kliknout na "Potvrzení o přijetí emailu", jinak Vám nebudou peníze přičteny. Vyplacení peněz je naprosto bez problému. Pokud máte nějaký dotaz neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme. Přejeme mnoho vydělaných peněz. Registrujte se ZDE.